Friday, May 21, 2010

terkena jangkitan penyakit yang tiada ubat

aiyoo...cik! cik!
saya sudah terkena satu penyakit.
parah! dan sangat merbahaya! 
tapi ia tidak berjangkit...(ouhh..selamat2..mesti risau kan..ahahaa)
kat mana saya nak cari doktor untuk ubatkan penyakit saya niy?
sapa tawu???nanti saya belanja  ais batu eksem kosong dalam peti
?
?
?
tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
.
.
.
.
.
sebenarnya kan...saya kan..kan..kan..(dengan nada gedik manja.sila muntah!)
saya kena penyakit niy..
nak tawu sakit ape?
sila search kt uncle kachak google..hahaha sungguh baekk kejiii!

oke oke. no gimik lagi..meh ai berterus terang tp nk bengkok sikit-sikit
saya kena penayakit KEMALASAN daaaa..
esok saya ada kelas..
tapi saya double triple malas sangat+++
saya taknak pergi kelas boleh? xnak hadir kelas tu...nak ponteng..(bukan sama ke)
tapi saya nak tgk attendance saya kt attendance sheet tu full
nak kotak-kotak kosong yang disediakan tu dipenuhi oleh autograph2 saya yang kiut tu
whoaa!!!macam mne niy???
baru 10 hari kelas tu berlalu..
tp rasa macam dan 10 bln..Oh My Gucci! tetibe kena demam Pisau Cukur (:

hari-hari saya pergi kelas saya online
tapi saya buat-buat xonline.(invi ym, fb chat segala)
konon-konon nak fokus belajar..
tapi saya layan muviee.. ((:

bila lecturer datang, saya pun bukak virtual machine yg dah di install dengan Linux tu
berlakon tengah buat keja
padahal saya tengah sakit perot sbb tahan gelak tengok citer korea tu
heroin dia jatoh longkang, hero terkedek-kedek dtg nk selamatkan. hahaha

tapi jangan salah faham..
saya belajar tetap belajar..(sejuk ati mama kt kampung)
muviee sebelah, window tuk Linux tu sebelah
saya dah adjust baek punya cilok
kan screen monitor tu saiznya, besar-sebesar alam. (ini tipuuuuu)
jadi, saya taknak membazir ruang-ruang yang ada...
mama saya cakap, tak baek membazir..dosa..tuhan marah..
saya ikot laa ckp mama saya
sbb saya kan anak yg baekk (:

ouh! dah banyak yang out of the topic..
macam-macam saya dah merepek
tapi....
macam mana niy..?
esok kelas dari 9a.m until 5p.m
saya malas!!!
pergi kelas saya bosan..
tapi saya suka jugak sebab banyak input saya dapat

hah! saya merepek lagi
saya rasa saya nak sambung baca buku tebal tu
best2..tapi ntah bila nak abis...hikhik
(-_^)"

notakaki : bila baca balik baru perasan, berapa banyak "tapi" daaa..hehehe
With Love : Sue

2 comments:

sweeTSour said...

uik hari2 tgk cita korea je..meh la mlm ni tgk af final..hahahaha..akk mmg bz ckit la skrg...

.sTraWberRycH0c. said...

ha a...skrg pon tga donload lagi cte korea..nk buat koleksi...hikhik
mlm ni owg xg kot..
esk akk ade kt uma?