Tuesday, April 13, 2010

tetibe rasa insaf

selamat pagi!
aq terjaga dari tido..nak study tapi macam xtawu nak start dari mana..haih. slalu ja cmni..padahal final memang dah mengejar..aiyooo...
berblogwalking dipagi hari memang best...macam2 cerita dan ragam aq dapat..ada yang lucu, suka, duka suma laa..
adat dan lumrah kehidupan la..ada yang bahagia dan ada yang terluka..dan aq...?hanya segini....kosong..tenang..alhamdulillah syukur..ketenangan itu menjengah kamus hidupkuu lagi...

tengah-tengah berjalan-jalan...terdengar satu lagu dari video yang dikongsi oleh salah sorang blogger yang aq follow..cik ratiqah puunya blog..

tetiba ja rasa macam insaf...huhu bersyukur sebab masih diberi nafas untuk memperbetulkan keadaan...insyaAllah akan cuba lakukan yang terbaik...moga dikentalkan lagi hati yang lemah ini...amin...

moral : bagus jugak baca2 blog orang niy kan...yang baik dijadikan iktibar, yang burok kita buat pakai buang..hikhik

4 comments:

M a W a D D a H said...

Slmt pagi ninie..bagus lah kalau ninie dah insaf..hehe...good 4u my dear... :)

::FAIZ FARISH:: said...

Kau ni Insaf kejap je kan? jgn Tipu

.sTraWberRycH0c. said...

k.adah : alhamdulillah.....hehehe

.sTraWberRycH0c. said...

faiz : ko xcayer ke???