Thursday, September 30, 2010

NESCAFE panas satu!

MORNING :)
mulakan hari anda dengan senyuman macam iklan susu cap TEKO. teringat kucing tu minum susu pastu senyum melebar sampai ke telinga. comel aih.

awal bangun? oke saya tipu. saya bukan baru bangun. tapi MASIH belum melelapkan mata. alasan = STUDY. tapi rasanya macam tipu lagi. hahaha. anda DITIPU. buts, dont worry. saya kan budak baik. na mo tipu-tipu. kan kan.. gara-gara minom NESCAFE PANAS time dinner semalam, inilah kesan yang paling mujarab. dah memang jadi kebiasaan student, kalau nk stay up sampai tuk study, mesti nak minum nescafe an. selalunya kalau minum ubat tidur yang 3 in 1 tu, takdak la berkesan sampai camni. paling lama bole tahan pon dalam 3-4 jam. now, dah menghampiri 6-7 jam. masih bertahan. HEBATTTT!!!!!!!

esok kelas jam 11. rasa menyesal pon ada. tapi.............
tak baik menyesali dengan apa yang dah dilakukan. ye dak? gpun dah masuk perut, dah proses, maybe dah bertukar bentuk dan rupa. kita tunggu..........
esok petang midterm Rangkaian Multimedia.preparation hampir 50% sajork. hope-hope dapat menjawab dengan tenang.ameen.

sekarang, jam 5.52 pagi. saya sudah bosan. nyamuk-nyamuk jantan sudah mula mengorat disana dan disini. ade gak kena sembur ngn ridsect goodnite tak diganggu nyamuk ni kang. haih. g men jaoh2. nk berblogging pun susah. takpelah, jumpa len kali la ea?
babai~~~~~~~~~~~

tak faham kenapa mamat wat muka camtu. hak hak~~:p

With Love : Sue

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mcm dia kena paksa je bergambar hehehe

.sTraWberRycH0c. said...

tp xrasa pulak camtu. mungkin sbb saya kiut sgt kot :)