Saturday, June 12, 2010

Sawadikapp....
tetiba speaking thailand kat sini pulak..hehe

baru je melawat blog yang kesakitan ni, dah ada tag dari k.keyyah.. thanks sis...
jom kita menjawab soalan :)


(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)

1. Orang panggil saya sue
2. Seorang perempuan
3. Orang cakap hidup saya agak complicated (kawan-kawan ckpla)
4. Nampak sombong dikalangan orang-orang tak dikenali (padahal kepoh je...hehehe)
5. Suka mendengar dari bercakap
6. Pendengar yang setia
7. Cepat terasa hati tapi disimpan dalam hati
8. Cepat panas bila ada orang kutuk2 tentang perkara yang langsung xde asas..kalau betol takpe jugak kan...
9. Sangat sayang keluarga saya. tanpa mereka siapalah saya disini :)
10. Takot dengan stranger
11. Sangat ngeri dengan binatang yang menjalar..geli ohh!!!
12. Jugak tak suka lipas..huhuhu
13. Cengeng....part ni eden tok sukooo..haiyaaa
14. Suka jalan-jalan tapi sekarang ni terpaksa lepak-lepak kat rumah je sbb poket dah kering
15. Sekarang sudah ada hobi baru...melayan keletah kanak-kanak...dulu saya seorang yang bengis sbb susah senyum...kalau baby tengok je, mesti nak nangis..hahahaha garang kan?
16. Nampak tegas tapi lembut
17. Susah nak marah tapi kalau dah marah memang susah laa..sebab nati aku akan bertukar dari banyak cakap terus jadi pendiam seribu bahasa..sepatah ditanya dan sepatah dijawab
18. Suka berangan nak kawen dengan anak raja..wakakaka ni angan-angan versi mat jenin niy..kecik-kecik dulu suka main kawen-kawen dengan sepupu2..nahhh..sekarang bila dah besar, semua malu-malu cat...hikhik
19. Benci pada keganasan..kecian pada orang-orang Gaza yang sedang menghadapi ancaman orang-orang Yahudi...huhu kejam!
20. Mahu belajar sampai ke Ph.D... pastu stop. boleh?hehehe tapi belajar kan tak pernah habis..menuntut ilmu sampai ke tembok besar china..Kalau tiang besar tepi jalan ok jugak kan... ;p
21. Suka bergayut di telepon lama-lama sampai penat..muahahaa perangai sangat burok
22. Hobi sekarang, suka tukar-tukar nombor telefon..kihkihkih kecian mereka sebab pening nk msg den yo..
23. Saya sayaang diri saya...itu yang paling sebenarnya dalam hidup...


(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
-pikaka
-wawa
-dll
With Love : Sue

2 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

uish gayut dkt telefon dah macam monyet.hoho.ok jangan jawab sepatah jer.

.sTraWberRycH0c. said...

ahaha takdenye nk jawab sepatah..
rugi je..baek jawab 100 patah ke 200 patah ke..pastu org tu mesti boring sbb xdpt nk ckp pape..hihihi