Monday, March 29, 2010

sem yang teruk :(

salam blogger!

hum. mood tengah terbang macam layang-layang.
tengok carry mark untuk assessment yang sikit menggila. 
SANGAT TERUK
tidak pernah begini.
ouch!
mcm mana nak cakap dengan mama ngn ayah nati
dengan akak jugak.
ohh perasaan dah rasa macam nk menggila
otak tengah mengarang esei panjang melebihi 700 patah perkataan untuk memberi alasan kepada mereka2 yang berwajib. hehe rasa macam nak ambik exam bm time spm dulun2. 
sabar suhaini. sabar.
final ada lagi.
jangan GIVE UP LAGI
masih ada 3 minggu untuk berjuang
lepas tu dah boleh enjoy habis-habisan
holiday?
hehe sabar
tumpukan pada pelajaran dulu

harus grad dengan CGPA yang bagus
jangan biarkan result merudum jatuh ke gaung lagi untuk semester yang terkhir ini
biarkan jela masalah remeh-temeh tu
fokus suhaini. fokus!

yea! hari pertama guna number baru
handphone senyap sunyi macam kt dalam gua
kekok. tetapi ketenangan mula menjelma
semangat nak setelkan semua kerja kembali memuncak.

PROJEK FINAL harus diselesaikan 100% minggu niy jugak.
segala projek yang menanti untuk dipresent juga.
report2 yang masih belom siap perlu disiapkan jugak.
minggu niy adalah minggu kebizian.
xpe...
lepastu dah boleh buat revision untuk final
harap-harap semuanya berjalan seperti yang dirancang
jgn patah balik SUHAINI!
just go on dengan keputusan yang telah di dibuat

tempuh dan hadap je semua niy. 
3 minggu yang sangat stress
tp perlu ditangani dan uruskan masa dengan bijak
jangan maen2 lagi
smile suhaini smile
YOU CAN DO IT!

4 comments:

sweeTSour said...

oit dh tuka no baru ke..sila msg n miscol2 okeh..apa2 pn don't ever give up ok..dugaan dtg dan pergi..xmo sedey2 okeh..kamoo kan kuat..

.sTraWberRycH0c. said...

oke. nanti kita msg2 dan miscol2 oke?
baru tuka hari niy.
xgtaw sapa2 lagi.
hehe.
yes! kita mesti kuat :)

::FAIZ FARISH:: said...

Sabarlah. Banyakkan ingat Tuhan. (wah, kenapa aku tetiba cam bapak2 ni?) hehe

.sTraWberRycH0c. said...

hehe thanks farish. xpe bapak tipu2 pun boleh. hehe