Wednesday, March 24, 2010

ohh saya takut!!!

celik mata, teros on laptop...
cian dak2 niy. 
tengah seronok2 tengok dan menghayati coding php untuk calculation kt lappy aq, tetibe lak lappy aq terok "kiok". 
kenapa "kiok"??
 sebab aq lupa pasangkan charger. 
haha siot jea!
cian kt korang kan. 
aq pulak dah sampai Paris dah masa tu. 
tengah jalan2 kt taman2 bunga depan Paris Wheel dengan si Tompok yang chumel. 
ahaha

penat ohh petang2 cmniy.

malam niy kelas sampai 11.30..

ahh tido kat kampus terus lah jom.

tapi tinggikah keberanian aq untuk bertapa di kampus??

sure menggigil-gigil terus terkencing kat ctu.

muahaha kejii!!!

oke kembali kepada tajok, mukadimah nak panjang jea ehh. 

aq pun tak tawu kenapa aq suka mengarut. wawawa

haaa!!! aq nak citer niy.......tadi pas aq bukak diari aq yang dah cantek niy....

pastu bace2 kt chatbox sebelah tu..

ada la sorang kaki blogger niy kasik link...

wahhh!!! korang nak tawu tak???/

aq kan....kan... kan.....

KENA TERJAHHHH WOOO!!!!!!!!!

mak!!! wA takot...adakah kena terjah mcam abg rambut ketak cam kat lam tv3 tu??

owhhhh femes makk.... 

i like...

haha mula perasan femes cam artis.

tapi aq memang artis pon kan..

hishhh2...

dengan ini... 

saya atau lebih dikenali dengan "ninie cute" oleh k.adah ( tuan punya blog ) yang telah menerjah blog aq yg cantek, indah lagi terpesona niy nak say...

"THANKS KAKA! LAP2 U LAHH." 
terharu2..da lame xde org men award2 niy kan...
sayang k.adah lebey lahh/

nati kita men masak2 ea...

hikhik

dah kena terjah, so jom kita menerjah orang laen lak...

tapi sape yang aq nak terjah niy?

banyak sgt maa...

hikhik

antara nya...

2. teDi
6. aiza
7. ??
8. ?? 
9. ?? 
10. sape2 jela yg bace post niy,....ahahahhaa kejam kan..eh2 tak2..aq baek niy..ngee :D

terma dan syarat mudah sajork.
ape yang perlu korang buat ialah :
  • Thanks & link to the person that gave you award..
  • Past this award onto 12 blogger's you've recently discovered and think are fantastic..
  • Contact and let them know they've won the award..
***ayat copycat from tuan terjah..****



oke mykawan dah panggil. wa chow dulu okeh...
amek jgn x amek taw...

4 comments:

sI tEDI said...

terima kasih! :)

sweeTSour said...

alo siannya byk keja ek..sama lah kita..mlm2 pn kat lab lagi nih..tp xda lak nk tdo cni..dak2 laki je tdo sini..pompuan kena blk..heee

.sTraWberRycH0c. said...

tedi : sama-sama :)

.sTraWberRycH0c. said...

k.keyyah : haha. stay up sampai pagi . tapi still xsiap jugak. haih. haha sik men fesbuk ja