Monday, March 15, 2010

apa pendapat korang?

skrg dah hampir kul 2 a.m. wuu pening siot.. keje banyak tapi satu benda pon tak buat. dari tadi hanya melayan fesbuk. gaming. uhh sangat melalaikan.haha ayat kejiii!!! 

adakah aq patot delete account fesbuk? tp syg la plak rasa. level farmville dah sampai 3++.hohh penat taw nak menanam. nak jadi petani berjaya niy bukan senang. haishh. haha. 

kalau delete, aq men ym lak. perlu uninstall ym & skype jugak kah? kalau uninstall, nati bosan2 aq install balek. haha. ngek tol suhaini!

tagged? ahh itu xkesah sgt. memang jarang sgt nk melayan benda alah tu. lau on9 pon, just tgk2 jea.haha oke! suhaini gatai. jom ketuk dye ramai2. 

so ape pendapat korang?

keje aq banyak gila tertangguh niy. tapi nafsu nk online tu telah mengalahkan nafsu wat keja, projek diploma, dansegala-galanya berkaitan study. lalala~~~aq jadi pemalas. hohh sangat tak suka. damn!

bila nak rajin niy?haha. bila mood rajin da muncul, ada jaaa yang meng"spoil"kan nye.,hukhuk sengal!
layan lagu dulu.jom!

ohh ada satu lagi. disebabkan tension dan xleh kawal nafsu, aq wat perangai byk2. adoittt. perangai lama kembali..taksuka2!nati sure gemok! haishhh! tapi gemok itu kan menawan..ahahaha ;p
i love this one. tadi dah makan. tapi nk lagi. bole? sapa nk belanja??hehehe sila2. aq memang ngah kempunan niy..lalalalaa~~~

4 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

ada cara mudah.kau pegi buat keje kat tmpt lain.contoh dekat library ker.huhuhu

M a W a D D a H said...

bole jer nak main fb, ym tapi kene berpada la wey...apakata, bt kije ikut time...2 jam fb, 2 jam ym..3 jam wat kije..ok x...ok x...hehe...yg penting disiplin k...important tu...

.sTraWberRycH0c. said...

fakhrurazi : haha thanks2. tp masalahnye library kampus niy pon xpenah jejak. haha giler kejam kan kan?

.sTraWberRycH0c. said...

k.adah : uhmmm...nak disiplin tu...huhhh...dah byk kali try..tp tak penah nk menjadi..mesti nk jugak melencong g tempat len. hishh bila nk kembali ke jalan yang lurus niy..ahahahaa