Friday, January 29, 2010

jumaat sudah.

currently : uwaaaa!!! melaka lagik?
mood : hening.

okey.seperti anda semua sedia maklum,
ari ini sudah ari jumaat.
aq tersangatsangat homesick okey!
ohh.
tak habeshabes dengan citer homesick nyer.
haha seronok bosan kan??
lalalala~~~
aq lagilagilagilagilagi bosan.
sila baca dengan perkataan "lagi" ituh dengan laju!hakhak
sedikit kejam di situ.

kelas petang niy.
from 3pm until 7.
ohhhh.
lamenye!adoyaiii.
inilah penyebab utama aq tak boleh nk merayap hujung minggu.

antara tempat yang aq tak leh g lagi sem niy:
first and foremost,
of course la kat akak kechentaan aq ituh yang berada di upsi nun.
tak boleh dah nak g merayap+kacau+pau wit dya.
ahaha
tapi boleh jea aq suh transfer masok akaun aq.
agagaga aq kan seorang adik yang "tersangat" baek.
ape pendapat korang?
baek kan aq.
haha sila muntah.

***mangsa utama : si tudung merah ***

tempat kedua :
umah makmak dan bapakbapak serta sepupusepupu sedara aq yang berada di manamana jeh.
aq niy memang suka g jejalan.
ops! bukan. g mengaco umah diorang.
haha.
motif utama :
makan free.
tidoo free
jejalan free.
senang tulis semua free lahhh.
ekekeke.
kenapa aq tak tulis "senang cakap untuk menggantikan ayat senang tulis ituh?"
sebab....
aq tak cakap tapi aq tulis!!!!
apelah korang niy.
haha kejiiii!!!
sila bunoh aq sekarang :)

tempat ketiga :
jejalan makan angin kuar asap kemane jerk.
haaa...niy aq tension sket.
ade ke patot kelas sampai kul 7?
bila aq nak g jejalan ( luar dari melaka lahh oke )
jumpa kawankawan aq
udah lerrr sume dok jejauh..
aq jea yg tercampak kt melaka niyh.
ohhhhhhhhhhh
tetibe nak nanges.
uwaaaa!!
eee manje tol dak niy!
haishh aq belasah karang baru taw!
lalala~~~

tempat keempat :
umah ayah aq.
haha.tapi tempat keempat niy aq tak kesah sangat.
sebab...
kalau aq tak g sane pon, ayah aq datang jumpe aq kat melaka.
haha sangat suka oke!

tempat kelima :
homesweethome!
yang niyh memang aq trauma!
serius aq nak pergi tempat niy sekarang.
nak! nak! nak!
encik hensem!!!takyah la wat kelas petang niy.
please! please! please!
boleh?
hoho memang laahhh before this ( point to semsem sebelom niy yer kengkawan ) pon aq jarang balek.
tapi sem niy...
arghh tak tawu ler nape aq homesick home sangatsangat.
ase nak jea duk kat umah.
taknak kua g memane.
boleh?
haha mesti aq kembali putih kan lepas tu.takyah aa nak beli kerim fair&lovely.tetibe!
muahahaha

act,banyak ag tempattempat yang tak tersenarai.
tapi memandangkan banyak sangat,so...takyah la citer.
wakakakaka.
gelak sambil gulingguling =))

ohhh tetibe sedey lak pk kelas petang niy.
housemate aq dah sampai kampung dah kott.
jeles! jeles! jeles!
haisyoooo!!!!
*sigh*

tapi memikirkan tujuan aq datang ke melaka niy,
ahhh kuatkan hati,tabahkan iman,kentalkan jiwa!
ehhh betol ayat tu?ahh belasah jea lahh.
haha
yeahh!!!
demi perjuangan!
demi harapan mereka!
ku gagahi juga!
chaiyokkk chaiyokkk!!!!
muntah hijjo terus.
lalalala~~~

take care ppl!
have a nice weekend! (:

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Haha, semua nak free ye... Sama ngan aku... boleh kah????

farwalis said...

gagahhhh!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

shaye jugak homesickkkkkkkkkkkkkkk.


sila pcaya!

.sTraWberRycH0c. said...

@ faiz farish : boleh jea. ahaha

.sTraWberRycH0c. said...

@ farwalis : gagah sikit saja.lalala~~~

.sTraWberRycH0c. said...

@miss lolly a.k.a luvfareda : yer! yer! saya percaya kamu. jum balek kg! huhu