Saturday, January 16, 2010

dating lagi!

mood : wallaweiii

sepetang bersama mereka buat aq bahagia.rendu sangat.mereka umpama penawar duka.keletah si kechil membuat aq ketawa.hehehe.seronok kan jadi kanak-kanak.tidak perlu memikirkan pape masalah.hanya tahu makan,main dan tidur.best!

mereka ini hasil colekan aq dan siti hajar.wakaka.bukanlahh.diorang niy anak jiran aq.sangat chumil kan?suka banget ngn diorang niy.mulot masingmasing tak reti nk duduk diam.pot pet pot pet je kejenye.tapi aq suka.aq terhibur.seronok ohh layan diorang niy. asa cam sume masalah terbang camtu jehh.kan best kalau ade anak skrg.haha.gilak!

dulu,memang aq tak suke sangat nak layan kerenah budakbudak.tapi skrg..tah..asa seronok lak..bahagia jea bila tengok diorang maen.pastu aq plak join ngn diorang...memanje lagi..wakakaka.besar cam gajah pon nk memanje agy.apekahh??hehe...

petang tadi,balik kelas,diorang dah memanggilmanggil nama chumil ku.haha perasan!KAK SU!!KAK SU!!!kekekekeke pelik ark?hahh.pedulik pe.itu memang nama aq pon.banggabangga!hehe.

IMAN..si comot yang sangat chumil

act da lame tak maenmaen ngn diorang niy.rendu ohh.nama ja jiran,tapi nk jumpa setiap ary pon susah.haha.part yang paling tak best bila jumpa diorang,mase nk lepaskan diorang balek umah..haisyooo!!!mmg sayu jea ase.sedey kot!dah takde nak dengar keletah si kechil kat lam umah niy.hoho.

IMAN,LILY,ABANG,nati datang agy yer!!!mmuahx!sayang korang.

p/s ::haishh tibetibe rasa rendu kat ADI semakin membuak-buak.bila nk alek perlis nih??haishhh!!

2 comments:

sI tEDI said...

betullah!A seronok jd anak2. x perlu fikri masalah!

.sTraWberRycH0c. said...

hehe :)