Monday, January 25, 2010

1 2 3

currently : gelapnya dunia
mood : damn!batuk lagi.

saya sangatsangat malas study.
please!please!please!
tolong ketuk or terajang or sumting yang boleh buat saya rajen.
esok ade assesment.
ade kuiz java jugak.
kene anta report PD lagi.

ohh PD itu bukan report g bercuti kat Port Dickson tapi itu adalah report Projek Diploma yang harus disetelkan sem nih.
lau tak....
adoyai.hancus!
1 tahun kene extend.takmotakmo!!!!

segalanya esok.satu mende pon aq tak prepare lagi.
assessment+kuiz.hohhh ape bende pon tak sentuh.,bukak,bace lagi.
kenapa saya sangat malas nih??
haishhh

inila padahnye kalau menghabeskan masa untuk jejalan di hujung minggu.
arghhh!!sangat menyesal.
ohh tidak perlu menyesal sebab...
dah terlambat.lalalalala~~~
patot bersedih+berduka lara+menangis dengan mengeluarkan air mata darah.hoho

maho cerita lagi...

petang tadi pergi tengok rakanrakan seperjuangan main go-kart kat MIMC.
malas nak maen sebab cuaca tidak mengizinkan.PANAS!!
aq kan puteri lilin.
nati cair kene panas.
wekk.sila muntah.lalalala~~~

habes go-kart, g jejalan kt JJ.
bukan joe jumbo tapi jaya jusco.
beli tingkap sahaja.
ekekeke

balek umah tukar baju,pergi taman tasek
kononnya maho rock climbing.
tapi hanya eyes and mouth climbing.
apekah?
teros g menjamu selera di restoran D'pelican.
haha kelakar giler sebab pernah suatu ketika aq menyumpah kedai tuh atas sebab satu peristiwa malang.
lastlast...
uhmm hampehh.g jugak kan...

ohh sebelum terlupa.
maho ucap THANK YOU SOOO MUCH to nadiah bt daud kerana menjadi follower ku yang ke-50.
weewitt.
haha.
jomjom usha blog gadis chumil niy.
beliau adalah classmate aq.
haha.

itu sahaja cerita aq pada hari ini.
have a nice sleep.
gudnite!

notakaki : ohh aq sesungguhnya tidak memahami.kenapa bahasa penulisanku hari ini sungguh skema macam ayat dalam buku teks bahasa melayu.wakakaka sila geli!

2 comments:

oranglidi said...

uhuu..

GOOD LUCK WEH!!

wt yg terbaik!

.sTraWberRycH0c. said...

thanks oranglidi :)